LOVZ > Geboortekaartje tweeling, zelf maken, kaartje geboorte meerling

De leukste tweeling geboortekaartjes

Verwacht jij een tweeling of een meerling? Gefeliciteerd! Dat is dubbelleuk en ook dubbeldruk. Maar niet voor het geboortekaartje; dat maak je gemakkelijk zelf online met onze diverse collectie geboortekaartjes voor tweelingen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Maak zelf het geboortekaartje voor jullie tweeling

Hier bij LOVZ vind je een prachtige collectie van geboortekaartjes voor tweelingen in heel diverse stijlen. Van schattig en lief tot stoer en hip. En met de gemakkelijke ontwerptool pas je elk kaartje in een handomdraai aan tot het geboortekaartje van jullie wensen.

Geboortekaartje aanpassen tot een tweeling geboortekaartje

Vind je hier toch niet jouw favoriete kaartje? Kijk dan eens bij de geboortekaartjes jongens of geboortekaartjes meisjes. Want ook die kun je heel eenvoudig ombouwen tot een geboortekaartje voor een tweeling met de extra elementen en illustraties in de ontwerptool. Lukt dat toch niet? Dan neem je gewoon contact met ons op en we passen het geboortekaartje van jouw keuze kosteloos voor je aan!

Voor tweelingen j/m, j/j of m/m of meerlingen

De geboortekaartjes voor tweelingen, of meerlingen natuurlijk, hebben een scala aan achtergronden en details. Of je nu een kaartje zoekt voor de geboorte van twee jongens, twee meisjes of een jongen en een meisje, er is hier altijd een passend design. Met kraftlook, krijtborddesign, aquarel of houtprints maar ook met elementen als hartjes, sterretjes, stempels, confetti, in goudlook en bijzondere patronen. En wil je zo’n leuke naamlabel op het kaartje, dan zijn ze er natuurlijk in tweevoud voor jouw tweeling!

Een uniek geboortekaartje voor een tweeling

Van elk geboortekaartje op deze site kun je een uniek kaartje maken om de geboorte van jullie tweeling te delen met anderen. Wil je er een foto op zetten? Dat kan. Wil je het kaartje verzenden in een envelop die qua kleur er ook helemaal bij past? Geen probleem! En zoek je een leuke sluitzegel om al op de envelop te vertellen dat de tweeling er is? Dan vind je die hier ook!

Zo maak je zelf het geboortekaartje voor een tweeling – handige tips

Een geboortekaartje voor een tweeling maak je online bij LOVZ heel gemakkelijk zelf. Kies allereerst jouw favoriete kaartje, plaats daarop de tekst(en), losse elementen en/of een eigen foto en maak het kaartje helemaal af naar jouw wens. Om het geboortekaartje zelf te maken geven wij je hier nog een paar handige tips:

Bestel een proefdruk van het geboortekaartje: Met een proefdruk van het geboortekaartje check je vooraf of het kaartje naar wens is. Deze proefdruk is het echte geboortekaartje en kost slechts €1,00, inclusief verzendkosten. Daarbij ontvang je ook een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen. Zo kun je bij de definitieve bestelling gemakkelijker de keuze maken!

Bewaar het geboortekaartje online: Al voordat jullie tweeling geboren is, ben je met hun geboortekaartje bezig. Het favoriete ontwerp (of de ontwerpen), bewaar je in jouw online account bij de collectie. Is de tweeling geboren, dan voeg je de laatste gegevens nog toe en bestel je het geboortekaartje.

Geboortekaartje met foto: Wil je een foto op het geboortekaartje, probeer dit dan vooraf uit met een andere foto. Dit geeft je alvast een goed idee van het eindresultaat. Ook adviseren we je om een proefdruk van het definitieve ontwerp te bestellen zodat je zeker weet dat de fotokwaliteit van de definitieve foto goed genoeg is voor de geboortekaartjes.

Direct versturen of zelf versturen: Een kraamtijd is al druk maar met een tweeling kom je misschien wel helemaal tijd tekort. Laat daarom de geboortekaarten gewoon door ons versturen. Dit doe je door bij de bestelling ‘Direct verzenden’ te selecteren. Wij zorgen dan dat de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker worden verstuurd. Wil je de geboortekaartjes van jullie tweeling nog wat persoonlijker maken met een leuke sluitzegel of een handgeschreven envelop? Dan sturen we de tweeling geboortekaartjes naar jou toe. Bij een bestelling van meer dan 21 stuks wordt het als pakketpost aangeboden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: