LOVZ > Tweeling en meerling Geboortekaartjes? Geboortekaartje maken bij LOVZ

De leukste tweeling geboortekaartjes

Van harte gefeliciteerd met je zwangershap van een tweeling of zelfs van een meerling! Hier vind je een prachtige collectie geboortekaartjes voor tweelingen in verschillende stijlen! De geboortekaartjes kan je in de ontwerp-tool geheel zelf aanpassen en eigen maken! 

Zit jouw kaartje hier niet tussen! Kijk dan even bij de andere designs van geboortekaartjes en bouw die eenvoudig om tot een tweelingkaartje! Extra elementen en illustraties vind je in onze ontwerp-tool. Zo niet, neem dan contact met ons op. We passen het geboortekaartje kosteloos voor je aan!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf online jouw geboortekaartjes maken voor jullie tweeling

In de categorie tweelingkaartjes staan unieke geboortekaartjes voor tweelingen. Hippe, originele, klassieke, en stoere tweelingkaartjes. Met kraft look, krijtbord designs, watercolor en hout prints! Je kunt hier kaartjes vinden voor zowel 2 jongens, 2 meisjes of een jongen en een meisje. Met onder andere hartjes, sterren, stempels, confetti, goud look, patronen en  leuke naamlabels. Uiteraard in tweevoud voor je tweeling!

 

Maak van je tweeling geboortekaartje een cadeautje 

- Bestel mooie sluitzegels
- Koop hippe plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
- Vind een mooie stempel om je envelop op te pimpen
- Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
- Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

 

Tweeling geboortekaartjes tips:

Proefdruk: Als je een mooi tweelingkaartje hebt gevonden en deze online hebt aangepast, kan je ervoor kiezen om een echte proefdruk van het tweelingkaartje te bestellen. In de door jou gekozen papiersoort kost deze slechts € 1,-. Je ontvangt tevens een setje van 7 papiersoorten en 22 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke tweeling geboortekaartje eruit komt te zien!

Eigen account: Na het maken van je tweeling kaartje kan je deze opslaan in je account. Als de tweeling ter wereld is gekomen hoef je alleen nog maar de geboortedatum, de namen en eventueel de gewichten en de lengtes van de tweeling in te vullen en dan kun je de tweeling kaartjes online bestellen.

Kom je er niet uit met het maken van je kaartje of heb je specifieke wensen voor je tweeling geboortekaartje? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: