LOVZ > Geboortekaartjes Jongen? Geboortekaartje jongen zelf maken bij LOVZ

De leukste geboortekaartjes voor jongens

Ben je zwanger van een jongen! Hier vind je een prachtige collectie met hippe, stoere en lieve geboortekaartjes voor een jongen van LOVZ. De geboortekaartjes kan je in onze ontwerp-tool geheel zelf aanpassen! Een geboortekaartje maken voor een jongen is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Succes met het opmaken van je kaartje. Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een éérste proefdruk (gratis)! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 7 papiersoorten voor het geboortekaartje en 22 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke geboortekaartje eruit komt te zien!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf online een jouw geboortekaartje maken voor jullie zoon

In de categorie jongenskaartjes staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens. Stoere, hippe, originele en jongenskaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle jongens geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

 

Maak van je geboortekaartje een cadeautje

Bestel mooie sluitzegels, koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren. Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken. Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft. Maak je eigen postzegel. Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look.

 

Jongens geboortekaartjes maken tips.

In de categorie geboortekaartjes staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes en tweelingen. Stoere, hippe, trendy, unieke en geboortekaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Veel elementen staan los op de babykaartjes. Voor specifieke wensen bekijk dan de andere geboortekaartjes categorieën. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

 

Geboortekaartjes maken tips

Proefdruk jongenskaartje: Om zeker te weten dat het geboortekaartje voor je zoontje helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je jongens geboortekaartje ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen. Bewaren jongenskaartje: Ontwerp je kaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je zoontje en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: