Direct verzenden

Besteed het postzegels plakken aan ons uit en wij versturen je kaartjes rechtstreeks naar je familie en vrienden. Hieronder lees je hoe het werkt of maak direct een adresboek aan.

Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan naar het bestelproces. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelop kleur kiezen.

In het bestelproces vind je directe verzending naast de opties 'proefdruk bestellen' en 'thuis bezorgen'. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je dan los van elkaar. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

Er zijn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een Excel-bestand. Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie + Nieuw adres. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken.

Je kunt vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek. Dit scheelt een hoop werk achteraf. Je persoonlijke adresboek vind je in in je account. Klik hier om direct naar je adresboek te gaan.

Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een Excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. De kolom 'Land' is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. LOVZ verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en ze gaan dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

Per ontvanger zijn de kosten €1,57 of €2,66 (formaat 21x14cm dubbel) binnen Nederland (exclusief de kaart- en envelopprijs). Deze prijs is als volgt opgebouwd: - Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram €1,09 of Nederland 20-50 gram €2,18) - Kaart in envelop steken, etiket printen en plakken op de envelop €0,48. Directe verzending buiten Nederland tot 20 gram kost €2,23 of 20-50 gram €3,98 (formaat 21x14cm dubbel). De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.

Heb je op een werkdag vóór 18.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaarten worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Je kunt ze hier opnieuw bekijken of eventueel kaarten nabestellen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!