LOVZ > Geboortekaartjes Meisjes? Geboortekaartje voor meisje maken bij LOVZ

De leukste geboortekaartjes voor meisjes

Ben je zwanger van een meisje! Hier vind je een prachtige collectie lieve, unieke en vrolijke geboortekaartjes voor een meisje van LOVZ. De geboortekaartjes kan je hier in de ontwerp-tool geheel zelf aanpassen! Een geboortekaartje maken voor een meisje is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Succes met het opmaken van je kaart. Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een éérste proefdruk (gratis)! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 7 papiersoorten voor het geboortekaartje en 22 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw dochter eruit komt te zien!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf het geboortekaartje maken voor jullie dochter 

Ben je zwanger van een dochtertje? Hier kan je kiezen uit een grote collectie geboortekaartjes voor meisjes. Je kunt al deze meisjes geboortekaartjes simpel zelf online maken, klik op het meisjeskaartje van je keuze en daarna op 'maak deze kaart' om het ontwerp naar wens aan te passen. Bewaar je meisjes geboortekaartje eenvoudig in je eigen account tot je dochter is geboren en vul dan de laatste gegevens in om de kaartjes te bestellen.

 

Maak van je geboortekaartje een cadeautje 

- Bestel mooie sluitzegels
- Koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
- Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
- Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
- Maak je eigen postzegel
- Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Tip: bestel een gratis proefdruk voor van jou zelf gemaakte geboortekaartje.

Om zeker te weten dat je zelf gemaakte meisjes geboortekaartje helemaal naar wens is, adviseren wij je om een echt proefkaartje te bestellen. het is echt gratis, zelfs geen verzendkosten. Daarbij ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

 

Verschillende soorten meisjes geboortekaartjes

In de categorie meisje geboortekaartjes staan vele soorte hippe, lieve en klassieke meisjes geboortekaarten. Deze meisjeskaarten zijn meestel roze of peach van kleur. Uiteraard kun je kiezen uit vele designs zoals meisjeskaarten met hartjes, watercolor, goud look, met foto, olifantjes, marmer en bloemen. Kortom, voor elk wat wils!

Kom je er niet uit met het maken van je meisjes geboortekaartje? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: