home > Bezorging - LOVZ

Bezorging bij LOVZ

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al onze kaartjes geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes kun je zelfs tot 18.00 uur bestellen. Heb je een folie-geboortekaartje besteld? Lees dan meer over de levering op onze folie-informatiepagina. Verzending bij LOVZ is gratis! Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

 

Proefdruk en kleine oplages

De proefdruk en kleine oplages worden met de brievenbuspost naar je verzonden. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen.*

*Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, LOVZ heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. PostNL mag er 3 dagen over doen! Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem dan contact op.

 

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn worden in de regel op zaterdag bezorgd.

 

Bezorging DHL voor België en Luxemburg

Proefdrukken en bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden. De Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Goed om te weten: je eindbestelling van meer dan 20 stuks wordt met de DHL pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.


DHL werkt als het volgt:
- Ze leveren zes dagen per week (maandag tot en met zaterdag)
- Ze bieden het pakket één keer aan, en leveren niet bij de buren (dit is niet gangbaar in België).
- De levering naar België duurt 24-48 uur. 
- Wanneer de klant niet aanwezig is, komt het pakket op een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het bestemmingsadres). De klant kan deze dan ophalen of een nieuwe verzendpoging aangeven.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: