LOVZ > Trouwkaarten om zelf te maken, unieke collectie, makkelijk ontwerpen

Trouwkaarten zelf maken, unieke collectie bij LOVZ

Onze prachtige collectie trouwkaarten
in verschillende stijlen

Onze unieke collectie trouwkaarten

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! En nu zijn jullie opzoek naar een trouwkaart die bij jullie past! Je vindt hier mooie trouwkaarten in verschillende stijlen. Deze zijn allemaal eenvoudig aan te passen in onze ontwerp-tool. De meeste elementen zijn los, dus je kan creatief aan de slag met jullie eigen kaart. Mochten jullie vragen hebben mail ons dan gerust. Veel succes met het opmaken van jullie trouwkaart!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Een unieke collectie trouwkaarten om zelf aan te passen

Bij LOVZ vind je online een unieke collectie trouwkaarten die je stuk voor stuk kunt aanpassen. De meeste elementen op deze kaarten zijn namelijk los zodat je altijd de mooiste trouwkaart kunt maken voor de mooiste dag van jullie leven! Wil je een foto erbij? Liever een andere achtergrond? Toch een romantischer lettertype? Het kan allemaal! De ontwerptool is heel gebruiksvriendelijk. Kom je er toch niet uit? Kijk dan eens bij deze online tips of mail ons. We helpen je graag de trouwkaart te maken die bij jullie past!

Stoer, hip, trendy, romantisch of een strakke trouwkaart?

Van stoere, hippe en trendy trouwkaarten tot romantische of juist strakke kaartjes. Alle trouwkaartjes van LOVZ zijn aan te passen en zo te stylen dat het helemaal past bij jullie wensen en bij jullie trouwdag. Of je nu kiest voor een dessin met hartjes, sterren, bloemen, ringen of liever voor een houtprint, kraftlook of schoolbordkrijt gaat, het wordt gegarandeerd een unieke trouwkaart!

Ook Save the Date-, menu- en bedankkaartjes

Bij een huwelijk komt veel kijken. En als je goed wilt regelen, moet je ook zorgen dat iedereen op de hoogte is. Ook daarvoor hebben wij veel soorten kaarten. Van stijlvolle Save the Date-kaarten en menukaarten tot mooie bedankkaartjes voor na het huwelijk. En wil je sommige gasten voor een extra onderdeel van de trouwdag uitnodigen of wat meer informatie geven? Dan voeg je een apart briefje als inlegvel toe aan de trouwkaart. Elke kaart of uitnodiging is naar wens aan te passen zodat het mooi matcht met de trouwkaart.

Inlegvel bij de trouwkaart

Heb je meerdere varianten; bijvoorbeeld gasten die je wel bij het huwelijk en de bruiloft uitnodigt maar niet bij het diner? En gasten die je er graag de hele dag bij wilt hebben? Kies dan voor een inlegvel bij de trouwkaart met extra informatie voor hen die voor alles uitgenodigd worden. Ook het inlegvel kun je hier op maat zelf maken zodat het helemaal past bij de stijl van jullie trouwdag.

Zo maak je jullie unieke trouwkaart

Kies uit de collectie trouwkaarten jullie favoriete kaart en klik op ‘maak deze kaart’. Je kunt dan aan de slag met het bewerken van de kaart. Je hebt daarbij de keuze uit andere dessins, elementen, lettertypes, figuurtjes en veel meer. En natuurlijk kun je jullie eigen foto’s er ook aan toevoegen! Om te zien of de tekst mooi uitlijnt op jullie kaart zet je er wel vast een datum en locatie in. Is de kaart naar jullie zin dan sla je het op in jouw online collectie. Zodra alles definitief is hoef je alleen nog de definitieve informatie toe te voegen en kun je de trouwkaarten bestellen.

Wat zet je op de trouwkaart

Een trouwkaart moet er mooi uitzien, maar je moet er ook veel details op kwijt kunnen. Zorg dat je in ieder geval het volgende vermeldt:
• Wie gaan er trouwen?
• Wanneer gaan jullie trouwen?
• Waar gaan jullie trouwen en hoe laat?
• Waarvoor is de gast uitgenodigd?

Proefdruk

Je wilt natuurlijk zeker weten dat de trouwkaart helemaal naar wens is. Controleer dat vooraf met een proefdruk. Deze kost maar € 1,00 inclusief verzendkosten en dan weet je zeker dat de kaart exact is zoals je bedoeld hebt. Bij de proefdruk ontvang je overigens ook nog een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om uit te kiezen voor de definitieve versturing.

Zelfgemaakte trouwkaarten bestellen

Is de trouwkaart helemaal klaar en goedgekeurd? Dan is het tijd om ze te bestellen. Bestel je ze voor 18:00 uur en zijn het er meer dan 20? Dan krijg je ze op werkdagen al de volgende dag via pakketpost. Kleinere bestellingen en proefdrukken worden de eerstvolgende werkdag verstuurd via de reguliere post. Heb je nog vragen over de bestelling of over het zelf maken van jullie trouwkaart? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: