Foliedruk

Folie heeft een luxe uitstraling en maakt jouw kaartje uniek! Op deze pagina geven we je meer informatie over onze foliekaartjes. Heb je nog vragen? Mail ons dan!

Kies een kaart uit onze speciale collecties met foliedruk om te bewerken. Je herkent de folie elementen aan de glinstering. Je kunt een element ook selecteren, ga vervolgens met je cursor over het kleurenpallet en er verschijnt een tekstballon met de tekst .'goud folie' of 'zilver folie'. Nu je het element geselecteerd hebt kun je het verplaatsen, vergroten, verkleinen, verwijderen of omkleuren. Via het kleurenpalet kun je de geselecteerde elementen omkleuren naar de gewenste foliekleur: Goud, Rosé, Zilver, Zwart of Koper.
Je kunt voorbeeld tekst die niet in folie kleuren zijn weergegeven, niet omkleuren naar folie. Wat wel kan is een voorbeeld tekst in foliekleur kopiëren, plakken en vervolgens bewerken; tekst, lettertype en grootte aanpassen. Alle voorbeeld elementen die niet in folie kleuren zijn weergegeven kun je niet omzetten naar folie. Je kunt de elementen wel vermeerderen door ze te kopieëren en te plakken. Je kunt een element op pagina 1 kopieëren en dan plakken op pagina 2.

Heb je een elementje gezien die je niet kunt omkleuren naar folie maar dat wel graag willen? Of heb je een kaartjes uit onze standaard collectie gezien die je graag in folie zou willen? Mail ons dan, wij helpen je graag!

De eerste proefdruk met echt goudfolie, roséfolie, koperfolie of zilverfolie kost € 2,50. Na het ontwerpen van de kaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren. Als je meerdere proefdrukken wilt van verschillende folies kan je een kopie maken van het kaartje en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kunt meerdere kaartjes in een keer bestellen. De eerste folie proefdruk is € 2,50, de proefdrukken daarna kosten € 4,95. We hanteren op de eindorder een staffelkorting. De minimale oplage is 20 stuks met uitzondering van een proefdruk.

We hebben twee speciaal geselecteerde papiersoorten voor foliedruk. Coated karton - een gladde en stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden en 350 grams linnen - met een luxe, stevig, lichte structuur. Niet geschikt voor een donkere achtergrond.

We hebben verschillende kleuren enveloppen, deze worden in het proefsetje meegestuurd. Enveloppen kun je gemakkelijk via onze website bestellen. Als je enveloppen vooraf bestelt kunnen ze vooraf geschreven worden, dat scheelt weer!

Wil je precies weten wat de prijs van jouw kaartje met foliedruk is, maak dan gebruik van onze prijscalculator. Bij elk kaartje dat je selecteert vind je rechts onderin de prijscalculator. Er geldt een minimale oplagen van 20 kaarten m.u.v. een proefdruk. De prijs wordt gebaseerd op het formaat en de hoeveelheid kaarten die je bestelt en of je je kaartje enkelzijdig of dubbelzijdig wilt laten bedrukken met folie. Bij LOVZ ontvang je de eerste proefdruk met echte foliedruk voor maar € 2, 50 . Bij elke volgende proefdruk geldt het normale tarief.

Je kunt de foliekaarten dubbelzijdig of enkelzijdig laten bedrukken. Enkelzijdig bedrukken is goedkoper dan dubbelzijdig. Wat bedoelen we daar nu precies mee?
We spreken van dubbelzijdige bedrukking wanneer het kaartje plat ligt (met of zonder vouw) en de folie aan de voorzijde en de achterzijde wordt gedrukt.
We spreken van enkelzijdige bedrukking wanneer het kaartje plat ligt (met of zonder vouw) en de folie aan de voorzijde of de achterzijde wordt gedrukt.

Levertijd in NL
Bestellingen vanaf 20 stuks worden als pakketpost verstuurd. Op werkdagen vóór 18.00 besteld dezelfde dag gedrukt en de volgende dag verzonden - overgedragen aan de post. PostNL bezorgd pakketten van maandag t/m zaterdag tot 21:30 uur. Doorgaans wordt pakketpost de eerstvolgende bezorgdag bezorgd.

Levertijd naar België en Luxemburg
Bestellingen vanaf 20 stuks worden als pakketpost verstuurd. Op werkdagen vóór 14.00 besteld, dezelfde dag gedrukt en de volgende dag verzonden - overgedragen aan DHL. Doorgaans wordt pakketpost binnen 2 werkdagen bezorgd.