home > Geboortekaartjes > Tweeling

Zelf je tweeling geboortekaartje maken

Onze collectie geboortekaartjes tweeling & meerling

Van harte gefeliciteerd met je zwangershap van een tweeling of zelfs van een meerling! Hier vind je een prachtige collectie geboortekaartjes voor een tweeling of meerling. De geboortekaartjes kan je in de ontwerp-tool geheel zelf aanpassen en eigen maken! Zit jou kaartje hier niet tussen! Kijk dan bij de andere designs van geboortekaartjes, die zijn namelijk zelf heel eenvoudig om te bouwen tot een tweelingkaartje. Mis je toch elementen en illustraties? Kijk dan in onze beeldbank. Daar vind je veel afbeedlingen die ook in de kaartjes terug komen! Zo niet, neem dan contact met ons op. We passen het geboortekaartje kosteloos voor je aan!

 

 

Hippe tweeling geboortekaartjes zelf maken.

In de categorie tweelingkaartjes staan unieke geboortekaartjes voor tweelingen. Hippe, originele, klassieke, en stoere tweelingkaartjes. Met kraft look, krijtbord designs, watercolor en hout prints! Je kunt hier kaartjes vinden voor zowel 2 jongens, 2 meisjes of een jongen en een meisje. Met onder andere hartjes, sterren, stempels, confetti, goud look, patronen en  leuke naamlabels. Uiteraard in tweevoud voor je tweeling!

Maak van je tweeling geboortekaartje een cadeautje 

Bestel mooie sluitzegels
Koop hippe plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
Vind een mooie stempel om je envelop op te pimpen
Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
Maak je eigen postzegel
Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Tweeling geboortekaartjes tips:

Proefdruk: Als je een mooi tweelingkaartje hebt gevonden en deze online hebt aangepast, kan je ervoor kiezen om een echte proefdruk van het tweelingkaartje te bestellen. In de door jou gekozen papiersoort kost deze slechts € 1,-. Je ontvangt tevens een setje van 5 papiersoorten en 18 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke geboortekaartje eruit komt te zien!

Eigen account: Na het maken van je tweeling kaartje kan je deze opslaan in je account. Als de tweeling ter wereld is gekomen hoef je alleen nog maar de geboortedatum, de namen en eventueel de gewichten en de lengtes van de tweeling in te vullen en dan kun je de tweeling kaartjes online bestellen.

Kom je er niet uit met het maken van je kaartje of heb je specifieke wensen voor je tweeling geboortekaartje? Neem contact met ons op, we helpen je graag!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: