LOVZ > Menukaarten zelf maken, menukaarten bij de trouwkaarten

Stijlvolle menukaarten zelf maken

Wie bij jullie aan het bruiloftsdiner aanschuift, krijgt een prachtig trouwmenu te zien in de sfeer van jullie huwelijk. Dat is niet alleen stijlvol, het is ook heel gemakkelijk te regelen. Gewoon door de menukaarten zelf te maken!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Passend bij de trouwkaart

In deze ruime collectie vind je vrijwel elk type menukaart. Zo is er dus altijd een kaart die past bij jullie trouwkaart. Bovendien is elke menukaart helemaal aan te passen naar jullie wens en kan dus altijd in de sfeer van jullie bruiloft gemaakt worden.

Met of zonder foto, staand of liggende kaart

Net als alle andere kaarten van LOVZ kunnen jullie ook deze helemaal naar jullie smaak opmaken. Het begint al met de keuze van de kaart; wil je een staande of liggende kaart? Een enkele of een dubbele? Vervolgens heb je ook veel keus qua opmaak; van romantisch of klassiek tot strak en modern. En had je een leuke foto uitgekozen voor de trouwkaart? Dan kun je die als je dat wilt ook verwerken in de menukaart!

Menu-opties

Kies je voor een menu tijdens de bruiloft dat al helemaal vaststaat? Of laat je jullie gasten kiezen uit een aantal menu-opties? Wat er ook op het menu staat, je kunt alles kwijt op de kaart doordat er voldoende ruimte voor tekst beschikbaar is.

Zo maak je jullie menukaart voor het bruiloftsdiner

Is het menu getest en goedgekeurd? Dan kun je aan de slag met de menukaart. Kies daarvoor een van de kaarten uit de collectie, klik op ‘maak deze kaart’ en je kunt het ontwerp naar hartenlust aanpassen. Is de kaart klaar, dan sla je het op in jouw online account totdat alles definitief geregeld is en je de kaarten wilt laten drukken.

Zelfgemaakte menukaart controleren? Bestel een proefdruk!

Wil je vooraf nog de menukaart checken? Dan bestel je een proefdruk. Zo’n proef is een druk van de echte menukaart zodat je precies weet hoe de uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Je bestelt een proefdruk voor maar € 1,00, dat is inclusief verzendkosten. Daarbij ontvang je ook een setje papiersoorten zodat je kunt bepalen op welk papier je de menukaart wilt laten drukken.

Toch een ander ontwerp voor jullie menukaart?

Zit jullie favoriete ontwerp niet in de collectie menukaarten? Of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Laat het ons weten en we helpen je graag. Ook kunnen we gratis voor jou een menukaart op maat maken. Bijvoorbeeld door de gekozen trouwkaart om te bouwen tot een ontwerp waarvan jij jullie menukaart kan maken.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: