home > Uitnodigingen

De leukste uitnodigingen zelf maken

Zelf je uitnodigingskaarten maken!

De leukste uitnodigingen vind je hier!

Een feestje en je bent nu opzoek naar een passende uitnodigingskaart, die vind je hier bij LOVZ. Vrolijke uitnodigingen voor een kinderfeestje, jubileum en huwelijksjubileum kaarten in verschillende stijlen. Met bijvoorbeeld kraft, hout print of krijtbord look. De enveloppen zijn ook vooraf te bestellen en je hebt keuze uit 22 kleuren, die allemaal dezelfde prijs hebben! Hiernaast vind je al onze uitnodigingen. Succes met het opmaken van jullie kaart en mochten jullie vragen hebben mail ons gerust!

Uitnodigingskaarten zelf maken Tips.

Ontwerp je kaartje al een tijd van tevoren en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Om zeker te weten dat je uitnodigingskaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je uitnodigingskaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je, inclusief een setje met papiersoorten voor je kaart en envelop kleuren, voor máár € 1,-!

Veel soorten uitnodigingen voor een feestje.

• huwelijksjubileum uitnodiging
• uitnodiging met foto
• uitnodiging party
• uitnodiging kinderfeestje
• jubileum uitnodiging
• uitnodiging verjaardag
• 5,12,5, 25, 40, 50, 60 jaar getrouwd uitnodigingen

Uitnodigingskaarten in de verschillende stijlen en kleuren als rood, blauw en groen en ook in vele andere kleuren als zwart, wit, koper, brons, goud en zilver. Uiteraard kan je kiezen uit vele designs zoals uitnodigingskaarten met met hartjes, sterren, hout print, kraft look, karton look en symbolen. Maak online de keuze voor je uitnodingskaart en pas deze in de kaarten editor zelf eenvoudig aan.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: