LOVZ > Uitnodigingen

De leukste uitnodigingen zelf maken

Zelf je uitnodigingskaarten maken!

Onze unieke collectie uitnodigingen

Een feestje geven... en nu ben je opzoek naar die leuke passende uitnodigingskaart! Hier vind je de leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje, etentje, verjaardag of housewarming in verschillende stijlen die je eenvoudig zelf kan maken! Hippe uitnodigingen met bv kraft, hout print of krijtbord look. Succes met het opmaken van je kaartje! Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Je uitnodigingen direct versturen? Verstuur de kaarten rechtstreeks naar één adres of meerdere adressen met onze verzendservice!

Uitnodigingskaarten zelf maken Tips.

Ontwerp je kaartje al een tijd van tevoren en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Om zeker te weten dat je uitnodigingskaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je uitnodigingskaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je, inclusief een setje met papiersoorten voor je kaart en envelop kleuren, voor máár € 1,-!

Veel soorten uitnodigingen voor een feestje.

• huwelijksjubileum uitnodiging
• uitnodiging met foto
• uitnodiging party
• uitnodiging kinderfeestje
• jubileum uitnodiging
• uitnodiging verjaardag

Uitnodigingskaarten in de verschillende stijlen en kleuren als rood, blauw en groen en ook in vele andere kleuren als zwart, wit, koper, brons, goud en zilver. Uiteraard kan je kiezen uit vele designs zoals uitnodigingskaarten met met hartjes, sterren, hout print, kraft look, karton look en symbolen. Maak online de keuze voor je uitnodingskaart en pas deze in de kaarten editor zelf eenvoudig aan.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: