LOVZ > Geboortekaartje meisje zelf maken online, kaartje geboorte dochter

De leukste geboortekaartjes voor meisjes

Verwacht je een meisje of wil je een geboortekaartje uitzoeken voor als de baby een meisje is? Dan vind je hier de leukste geboortekaartjes voor meisjes! En deze geboortekaartjes maak je nu zelf gemakkelijk online!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Maak zelf het geboortekaartje voor jullie dochter

In onze ruime collectie geboortekaartjes voor meisjes vind je hier altijd het kaartje voor de geboorte van jullie dochter. En wil je een kaartje toch net even anders? Dan is dat geen enkel probleem. Bij LOVZ maak je namelijk heel gemakkelijk zelf het geboortekaartje voor jullie dochter. De handige ontwerptool biedt veel opties zoals verschillende afbeeldingen, een eigen foto, andere lettertypes, bijzondere achtergronden en nog veel meer.

Een eigen foto op het geboortekaartje?

Natuurlijk kun je op het geboortekaartje een foto van jullie pasgeboren dochter plaatsen. Van lieve, schattige tot stoere, hippe en originele geboortekaartjes, eigenlijk is er voor elke smaak en elke wens wel een kaartje. En al die kaartjes kun je dus helemaal aanpassen naar jullie wens, bijvoorbeeld met een eigen foto erop. Alle meisjes geboortekaartjes zijn gemakkelijk online te bewerken. Kies als eerste jouw favoriete kaartje, plaats daarna de tekst(en) en maak het kaartje vervolgens af zoals jij dat wilt!

Een cadeautje van het geboortekaartje voor jullie dochter

Net zo uniek en bijzonder als jullie pasgeboren dochter is, zo uniek en bijzonder kun je ook haar geboortekaartje maken. Niet alleen door het zelf te maken, maar ook door het als een echt cadeautje te versturen. Zo hebben we hele leuke sluitzegels voor geboortekaartjes voor meisjes en natuurlijk tal van kleuren voor de verzend envelop.

Maak eenvoudig zelf een geboortekaartje meisje

Een geboortekaartje voor een meisje maken is heel eenvoudig met onze ontwerptool. Heb je toch nog vragen of is iets niet duidelijk, dan zijn wij er om je te helpen. Veel staat al uitgelegd op de site maar je mag ons ook altijd mailen. We staan voor je klaar!

Zo maak je zelf het geboortekaartje voor een meisje – handige tips

Bestel een proefdruk van het geboortekaartje: Met een proefdruk van het geboortekaartje check je vooraf of het kaartje naar wens is. De proefdruk is namelijk het echte geboortekaartje. Hiervoor betaal je maar €1,00, inclusief verzendkosten. Daarbij versturen we je dan ook nog een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen. Zo weet je bij jouw definitieve bestelling precies welke keuze je moet maken!

Het geboortekaartje online bewaren: Al voordat jullie dochter geboren is, ben je met haar geboortekaartje bezig. Het favoriete ontwerp (of meerdere favorieten als je nog niet kunt kiezen), bewaar je in de collectie onder jouw online account. Na de geboorte maak je het kaartje definitief door alle nog ontbrekende gegevens in te vullen en kun je het geboortekaartje bestellen.

Geboortekaartje met foto: Zeker als je een foto op het geboortekaartje plaatst is het slim om dit vooraf uit te proberen met een andere foto. Zo krijg je alvast een goed idee van het eindresultaat. Daarbij adviseren we je om een proefdruk van het definitieve ontwerp te bestellen. Dan weet je zeker dat de fotokwaliteit van de definitieve foto voldoende is om te gebruiken op de geboortekaartjes.

Direct versturen of zelf versturen: Je kunt de geboortekaarten direct door ons laten versturen als je geen tijd of zin hebt om dat in jouw kraamtijd te regelen. Selecteer dan ‘Direct verzenden’ bij jouw bestelling en wij laten de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker versturen. Wil je de geboortekaartjes van jullie dochter nog een persoonlijke touch geven met een leuke sluitzegel of een zelfgeschreven berichtje? Dan sturen we de meisjes geboortekaartjes naar jou toe. Is de bestelling groter dan 21 stuks, dan wordt het als pakketpost aangeboden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: