home > Geboortekaartjes > Meisje

Zelf je geboortekaartje maken voor een meisje

afbeelding voor een geboortekaartje voor meisje POOZ

Onze collectie geboortekaartjes voor een meisje

Ben je zwanger van een meisje! Hier vind je een prachtige collectie lieve en vrolijke geboortekaartjes voor een meisje van LOVZ. De geboortekaartjes kan je hier in de ontwerp-tool geheel zelf aanpassen! Een geboortekaartje maken voor een meisje is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Succes met het opmaken van je kaart. Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een proefdruk voor 1 euro! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 5 papiersoorten voor het geboortekaartje en 18 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke geboortekaartje eruit komt te zien!

Zelf geboortekaartjes voor een meisje maken. 

Ben je zwanger van een dochtertje? Hier kan je kiezen uit een grote collectie geboortekaartjes voor meisjes. Je kunt al deze meisjes geboortekaartjes simpel zelf online maken, klik op het meisjeskaartje van je keuze en daarna op 'maak deze kaart' om het ontwerp naar wens aan te passen. Bewaar je meisjes geboortekaartje eenvoudig in je eigen account tot je dochter is geboren en vul dan de laatste gegevens in om de kaartjes te bestellen.

Maak van je geboortekaartje een cadeautje 

Bestel mooie sluitzegels
Koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
Maak je eigen postzegel
Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Tip: bestel een proefdruk voor je meisjes geboortekaartje voor slechts 1 euro.

Om zeker te weten dat je zelf gemaakte meisjes geboortekaartje helemaal naar wens is, adviseren wij je om een echt proefkaartje te bestellen. Een echt proefkaartje ontvang je voor slechts € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

Verschillende soorten meisjes geboortekaartjes

In de categorie meisje geboortekaartjes staan vele soorte hippe, lieve en klassieke meisjes geboortekaarten. Deze meisjeskaarten zijn meestel roze of paars van kleur. Uiteraard kun je kiezen uit vele designs zoals meisjeskaarten met hartjes, dieren, bloemen en getekende bomen. Kortom, voor elk wat wils!

Kom je er niet uit met het maken van je meisjes geboortekaartje? Neem dan contact met ons op.  We helpen je graag.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: