LOVZ > Uitnodigingen > Communie

De leukste communiekaarten voor je kind

Een grote stap in het leven van je kleine: de heilige communie. Wie de communie of Lentefeest aflegt, verdient feest. Zo simpel is het! Uitnodigingen maken voor je communie feest doe je eenvoudig bij LOVZ. Kies je favoriete uitnodigingskaart en ga aan de slag! Heel veel details staan los en zijn te bewerken! Een uitnodiging maken is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een éérste proefdruk (gratis)! Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw uitnodiging eruit komt te zien!

Communiekaarten in verschillende stijlen

Let op: de foto's op deze kaarten zijn eenvoudig zelf aan te passen in onze kaarten-editer.
 

Waarom lovz voor je communie- en lentekaarten?

Hippe eigentijdse ontwerpen
Eerste proefdruk gratis
Gratis verzenden
5 papiersoorten
22 kleuren enveloppen
Inclusief bedrukte achterkant
vóór 18:00 uur besteld is morgen in huis!
99% aanbeveling!
 

Maak hier je communiekaartjes zelf

LOVZ heeft een leuk aanbod in verschillende soorten communiekaartjes voor meisjes en jongens. De communie is een erg belangrijk moment voor katholieke ouders en hun kinderen. Het is een volgende stap in de geloofsopvoeding na de keuze voor doopsel. De eerste communie is een feest voor kinderen die 6, 7 tot 8  jaar oud zijn. Wanneer je kind de communie gaat doen wil je dit graag vieren samen met vrienden, familie en kennissen. Hierbij hoort natuurlijk een leuke communie uitnodigingskaart. In België noemt men communie ook wel Lentefeest.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: