home > Uitnodigingen > Communie

Communiekaarten zelf maken

Een grote stap in het leven van je kleine: de heilige communie. Wie de communie aflegt, verdient feest. Zo simpel is het. En zo’n communiefeest is in de meeste gevallen wat je noemt een hippe happening. Niet voor niets wordt dit feest ook wel vergeleken met een minibruiloft. Meisjes met weelderige krullenkapsels stelen voor één dag de show in een prachtige jurk, jongetjes krijgen een cool pak aan of gaan voor iets moderns. Na de mis volgt een kleine receptie en daarna het feest! Je kunt niet wachten om de communiekaarten te versturen.

Communiekaarten in verschillende stijlen en maten

Let op: de foto's op deze kaarten zijn eenvoudig zelf aan te passen in onze kaarten-editer.

Waarom lovz.nl voor je communie- en lentekaarten? * Hippe eigentijdse ontwerpen * Eerste proefdruk gratis * Gratis verzenden * 5 papiersoorten * 18 kleuren enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18:00 uur besteld is morgen in huis! * 99% aanbeveling! *

 

Maak hier je communiekaartjes om je familie en vrienden uit te nodigen voor je communiefeest

lovz.nl heeft een leuk aanbod in verschillende soorten communiekaartjes voor meisjes en jongens. De communie is een erg belangrijk moment voor katholieke ouders en hun kinderen. Het is een volgende stap in de geloofsopvoeding na de keuze voor doopsel. De eerste communie is een feest voor kinderen die 6, 7 tot 8  jaar oud zijn. Wanneer je kind de communie gaat doen wil je dit graag vieren samen met vrienden, familie en kennissen. Hierbij hoort natuurlijk een leuke communie uitnodigingskaart. In België noemt men communie ook wel Lentefeest.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: