LOVZ > Save the Date-kaarten zelf maken, in stijl van trouwkaarten - huwelijk

Save the Date-kaarten zelf maken

Bij een mooi huwelijk hoort ook een strakke planning. En die begint met het vastleggen van de trouwdatum. Zorg dat ook jullie gasten deze datum blokkeren in de agenda met deze mooie zelfgemaakte Save the Date-kaarten.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Dezelfde stijl als de trouwkaart

De collectie Save the Date-kaarten bevat verschillende soorten kaarten in uiteenlopende stijlen. En elke kaart kun je bovendien helemaal aanpassen zoals jij dat wenst. Dat is natuurlijk wel zo leuk als je het ontwerp van deze kaart in dezelfde stijl wilt als die van jullie trouwkaart.

Met een mooie foto van jullie samen

Heb je een leuke prewedding-fotoshoot gedaan? Of een andere mooie foto van jullie samen? Dan is dat natuurlijk dé foto om op deze kaart te plaatsen. En welke kaart je ook kiest uit deze collectie, je kunt er altijd een foto op plaatsen.

Aankondiging van jullie huwelijk of verloving

Een Save the Date-kaart is eigenlijk de eerste echte aankondiging van jullie huwelijk. Gaan jullie je eerst verloven? Ook dan kun je deze kaarten gebruiken om jullie verloving aan te kondigen. Of om een aantal gasten uit te nodigen waarmee jullie het voorgenomen huwelijk of de verloving vieren tijdens een diner.

Zo maak je een tijdelijke en definitieve Save the Date-kaart

Vanaf het moment dat jullie tegen elkaar ‘ja’ hebben gezegd, moet er natuurlijk van alles geregeld worden om straks ook officieel elkaar het jawoord te geven. Bij ons maak je al voordat alles geregeld is, jullie trouwkaart, menukaart, bedankkaart en de Save the Date-kaart. Zo kun je alle kaarten mooi in dezelfde stijl ontwerpen. Je bewaart ze eenvoudig in jouw online collectie. En is de trouwdatum definitief? Dan plaats je die datum op de Save the Date-kaart en kun je ze versturen. Zo weet je zeker dat iedereen ruim op tijd zijn of haar agenda kan blokkeren om samen jullie huwelijk te vieren!

Proefdruk van de Save the Date-kaart

Je laat toch niets aan het toeval over als het op jullie huwelijksdag aankomt? Bestel dan zodra de kaart definitief is, een proefdruk. Deze kost maar € 1,00 inclusief verzendkosten. Je krijgt dan de echte kaart thuisgestuurd samen met een setje papiersoorten en de verschillende kleuren enveloppen.

Bijpassende envelop en sluitzegel

Net als een trouwkaart is ook een Save the Date-kaart een heel bijzondere kaart. Met de verschillende ontwerpmogelijkheden van LOVZ kun je de kaart al uniek maken. En kies je ervoor om de kaart te versturen met een bijpassend gekleurde envelop en een leuke sluitzegel, dan krijgt het helemaal een bijzonder tintje.

Hulp bij het ontwerpen van de Save the Date-kaart

De voorbereidingen van een huwelijk zijn heel erg leuk en dat geldt zeker ook voor het zelf ontwerpen van de uitnodigingen. Met de handige ontwerptool is het zelf maken van de trouwkaarten en Save the Date-kaarten ook echt gemakkelijk. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit? Mail ons dan voor advies. We helpen je graag een heel bijzonder kaartje te ontwerpen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: