home > Geboortekaartjes > Belgisch vierkant

Geboortekaartjes in Belgisch vierkant/vals vierkant formaat maken?

Speciaal voor onze klanten in België hebben wij een nieuw formaat ontwikkeld! Dit formaat van 12x13,5 cm is “Bpost vriendelijk” waardoor je maar in 1 postzegel per envelop nodig hebt om je geboortekaartje te versturen! Dit formaat is ook binnen Nederland te gebruiken!

Mocht je een geboortekaartje hebben gezien in onze website die nog niet in het formaat Vals vierkant/Belgisch vierkant wordt aangeboden, neem dan contact met ons op. Dan voegen wij jou gekozen geboortekaartje toe aan deze nieuwe categorie!

 

Waarom een geboortekaartje van lovz.nl? * Eerste proefdruk GRATIS * Kies uit 5 papiersoorten en 18 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Paket vóór 18:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling!

Zelf online een Belgisch geboortekaartje maken.

In de categorie geboortekaartjes België staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Geboortekaartjes met sterren, watercolor, hartjes, goud look, hout, dieren en ook met ruimte voor een eigen foto. Alle geboortekaartjes kun je zelf online ontwerpen. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

 

Geboortekaartjes België online maken tips

Ontwerp je geboortekaartje online vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je online in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: