LOVZ > Trouwkaarten met kraf of karton, zelf maken

Trouwkaarten met kraft- of kartonlook, zelf te maken

Zijn jullie geen types die gaan voor alleen maar lief en romantisch? Heeft modern met een ambachtelijke twist jullie voorkeur? Dan word je vast enthousiast van deze gave trouwkaarten in een kraft- of kartonlook die je zelf kunt ontwerpen!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stoer, retro of eigentijds met een romantische toon

Het mooiste trouwkaartje is natuurlijk het trouwkaartje dat bij jullie past. En dat kaartje maak je gewoon zelf bij LOVZ. Met een ruime collectie kraft- en kartonkaarten is er altijd een die jullie zal aanspreken. Met een strak design of juist wat stoer. Een trouwkaartje met een ambachtelijke achtergrond en een romantisch detail of een leuke foto verwerkt in het ontwerp… het kan hier allemaal! En heb je vragen bij het opmaken ervan? Kijk dan eens hier of stel ze ons, we helpen je graag!

Zo maak je zelf jullie trouwkaarten met kraft- of kartonprint

Van alle trouwkaarten op onze site kun je heel gemakkelijk jullie zelfgemaakte trouwkaart maken. Klik daarvoor eerst op het favoriete ontwerp en daarna op ‘maak deze kaart’ om het ontwerp naar wens aan te passen. Bevalt het ontwerp? Sla het dan op onder jouw eigen account totdat de details van de datum, locatie en tijd van het huwelijk geregeld zijn. Je hoeft dan alleen nog maar die gegevens in te vullen en je kunt de kaartjes bestellen.

’Ja’ zeggen tegen de trouwkaart

Voordat je ‘ja’ zegt tegen elkaar, moet je eerst ‘ja’ zeggen tegen het trouwkaartje. En dat doe je natuurlijk nadat je het gecontroleerd hebt via een proefdruk. De proefdruk is het definitieve ontwerp in een keer geprint. Voor maar € 1,00 bestel je zo’n proefdruk en kun je het kaartje beoordelen. Daarbij ontvang je ook de verschillende papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om ook daaruit een keuze te kunnen maken.

Een ambachtelijke trouwkaart met bijzondere details

Een trouwkaart in een kraft- of kartonlook heeft al een unieke ambachtelijke uitstraling. Maar die stijl kun je tot in elk detail doorvoeren. Zoek bijvoorbeeld een mooie, bijpassende envelop erbij en sluit die met een sluitzegel in dezelfde stijl. En houd je ervan om de gekozen stijl consequent door te voeren? Dan maak je de menukaart, het bedankkaartje en het Save the Date-kaartje ook in zo’n eigentijdse kraft- of kartonlook! Wil je daar hulp bij? Vraag het ons, we helpen je graag bij het zelf maken van jullie trouwkaart!

Toch een ander ontwerp voor jullie trouwkaart?

Willen jullie wel een trouwkaart in dit leuke kraft- en kartondessin maar vinden jullie toch niet het favoriete ontwerp in deze collectie? Of heb je hulp nodig bij het aanpassen van de trouwkaart? Laat het ons weten en we helpen je graag. Ook kunnen we gratis voor jullie de trouwkaart op maat maken. Bijvoorbeeld door een andere trouwkaart om te bouwen tot een met een kraft- of kartonlook.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: