LOVZ > Uitnodigingen > Verjaardag

De leukste verjaardag uitnodigingen

Binnenkort jarig? En vier je je verjaardag op een bijzondere manier? Uitnodigingen maken voor je feest doe je eenvoudig op LOVZ. Kies je favoriete uitnodigingskaart en ga aan de slag! Heel veel details staan los en zijn te bewerken! Een uitnodiging maken is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een éérste proefdruk (gratis)! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 5 papiersoorten en 22 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw uitnodiging eruit komt te zien!

Verjaardag uitnodigingskaarten zelf maken tips

Ontwerp je verjaardagskaartje al een tijd van tevoren en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie.
Om zeker te weten dat je uitnodingskaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je uitnodigingskaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je, inclusief een setje met papiersoorten voor je kaart en envelop kleuren, voor máár € 1,-!

Veel soorten uitnodigingen voor een feestje

huwelijksjubileum uitnodiging
uitnodiging met foto
uitnodiging party
uitnodiging kinderfeestje
jubileum uitnodiging
uitnodiging verjaardag
12,5, 25, 40, 50 jaar getrouwd uitnodigingen

Uitnodigingskaarten in de verschillende stijlen en kleuren als rood, blauw en groen en ook in vele andere kleuren als zwart, wit, koper, brons, goud en zilver. Uiteraard kan je kiezen uit vele designs zoals uitnodigingskaarten met met hartjes, sterren, hout print, kraft look, karton look en symbolen. Maak online de keuze voor je verjaardags uitnodingskaart en pas deze in de kaarten tool zelf aan.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: