home > Geboortekaartjes > Jongen

Zelf je geboortekaartje maken voor een jongen

afbeelding van een baby jongen bij geboortekaartjes POOZ

Onze collectie geboortekaartjes voor een jongen

Ben je zwanger van een jongen! Hier vind je een prachtige collectie stoere en vrolijke geboortekaartjes voor een jongen van LOVZ. De geboortekaartjes kan je hier in de ontwerp-tool geheel zelf aanpassen! Een geboortekaartje maken voor een jongen is nog nooit zo leuk én eenvoudig geweest! Succes met het opmaken van je kaartje. Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel na het bewerken een proefdruk voor 1 euro! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 5 papiersoorten voor het geboortekaartje en 18 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke geboortekaartje eruit komt te zien!

Zelf online een jongens geboortekaartje maken.

In de categorie jongenskaartjes staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens. Stoere, hippe, originele en jongenskaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle jongens geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

Maak van je geboortekaartje een cadeautje 

Bestel mooie sluitzegels
Koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
Maak je eigen postzegel
Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Jongens geboortekaartjes maken tips.

- Proefdruk jongenskaartje: Om zeker te weten dat het geboortekaartje voor je zoontje helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je jongens geboortekaartje ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen.

- Bewaren jongenskaartje: Ontwerp je kaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je zoontje en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: