LOVZ > Geboortekaartje jongen zelf maken online, kaartje geboorte zoon

De leukste geboortekaartjes voor jongens

Ben je zwanger van een jongen of wil je een geboortekaartje uitzoeken voor als de baby een jongen is? Kijk dan hier bij de leukste geboortekaartjes voor jongens! Gemakkelijk aan te passen of zelf te maken!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Maak zelf het geboortekaartje voor jullie zoon

Met een ruime collectie geboortekaartjes voor jongens vind je hier vast het kaartje voor jullie zoon. En als je die net even anders wilt, is dat geen enkel probleem. Bij LOVZ maak je namelijk heel gemakkelijk zelf het geboortekaartje voor jullie zoon. Met een handige ontwerptool en heel veel opties zoals verschillende afbeeldingen, een eigen foto, andere lettertypes, bijzondere achtergronden en veel meer.

Stoer, hip, origineel of met eigen foto

Bij de kaartjes staan heel veel geboortekaartjes voor jongens. Stoer, hip en origineel maar ook jongenskaartjes waarin je een eigen foto kunt plaatsen. Alle jongens geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje, plaats daarna jouw tekst(en) en maak zo de kaart helemaal naar wens!

Een cadeautje van het geboortekaartje voor jullie zoon

Natuurlijk is het geboortekaartje voor jullie zoon al uniek als je het zelf maakt. Maar je kunt het helemaal een persoonlijke finishing touch geven door het als een echt cadeautje te verzenden. Bestel er bijvoorbeeld mooie sluitzegels bij of versier de envelop met washitape (dat vrolijke plakband). En kies voor de envelop een kleur die helemaal past bij het zelfgemaakte geboortekaartje.

Eenvoudig zelf geboortekaartje jongen maken

Het zelf maken van een geboortekaartje voor een jongen is niet alleen heel leuk om te doen, met onze ontwerptool is het ook heel eenvoudig. Mocht je toch nog vragen hebben of iets niet duidelijk vinden, dan kun je altijd bij ons terecht. Veel staat al uitgelegd op de site maar je mag ons ook altijd mailen. We helpen je graag!

Zo maak je zelf het geboortekaartje voor een jongen – handige tips

Bestel een proefdruk van het geboortekaartje: Controleer met een echt geboortekaartje of het kaartje dat je online gemaakt hebt, ook naar verwachting is. De proefdruk is namelijk precies dezelfde kaart die je bij bestelling zult versturen. Een proefdruk bestel je voor maar € 1,00, dat is inclusief verzendkosten. Bovendien ontvang je van ons daarbij ook een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen zodat je voor de definitieve bestelling precies weet welke keuze je moet maken.

Het geboortekaartje online bewaren: Natuurlijk ben je al voor de geboorte bezig met het kaartje. Heb je een favoriet ontwerp (of meer favorieten), bewaar die dan in de collectie onder jouw account. Na de geboorte van jullie zoontje vul je het ontwerp aan met gegevens zoals geboortedatum, naam, gewicht, etc. en bestel je ze online.

Geboortekaartje met foto: Plaats je een foto op het geboortekaartje? Maak dan vooraf een proefje met een andere foto om het resultaat te kunnen beoordelen. Ook adviseren we een proefdruk van het definitieve ontwerp zodat je zeker weet dat de fotokwaliteit voldoende is om te gebruiken op de geboortekaartjes.

Direct versturen of zelf versturen: Wil je in de kraamtijd je niet bezig moeten houden met het schrijven van de enveloppen? Dan laat je ze door ons versturen. Selecteer dan bij de bestelling ‘Direct verzenden’ en wij laten de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker versturen. Wil je de geboortekaartjes van jullie zoon nog uitbreiden met een leuke sluitzegel of een handgeschreven berichtje? Dan verzenden we de jongens geboortekaartjes naar jouw huis. Vanaf 21 stuks wordt de bestelling als pakketpost aangeboden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: