LOVZ > silhouet

De leukste silhouet geboortekaartjes

Een geboortekaartjes met een silhouet prentje is razend populair! Bij ons vind je geboortekaartjes met silhouetten in verschillende stijlen! Kaartjes met silhoeut in een stoere look, of toch een geboortekaartje in pastel met en zacht en lieflijke uitstraling! Kies je favoriete geboortekaartje met silhouet en bewerk het kaartje! Succes met het opmaken van je geboortekaartje. Mocht je vragen hebben mail ons gerust!

Bestel één proefdruk (gratis) van je eigen gemaakte silhouetten geboortekaartje met envelop! Zo weten je precies hoe je babykaartje met sterren eruit komt te zien!
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf je geboortekaartje met silhouet maken! 

Ben je zwanger en opzoek naar het leukste geboortekaartje? Hier kan je kiezen uit een prachtige collectie geboortekaartjes met silhouetten. Je kunt al deze silhouet geboortekaartjes simpel zelf online maken, klik op je favoriete ontwerp en daarna op 'maak deze kaart' om het ontwerp naar wens aan te passen. Bewaar je silhouette geboortekaartje eenvoudig in je eigen account tot je kindje is geboren en vul dan de laatste gegevens in om de kaartjes te bestellen.

 

Maak van je silhouette geboortekaartje een cadeautje 

- Bestel mooie sluitzegels
- Koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
- Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
- Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
- Maak je eigen postzegel
- Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Tip: bestel een gratis proefdruk voor van jou zelf gemaakte silhouetten geboortekaartje.

Om zeker te weten dat je zelf gemaakte silhouet geboortekaartje helemaal naar wens is, adviseren wij je om een echt proefkaartje te bestellen. De eerste kaart is echt gratis, de tweede kaart kost maar 1 euro! Zelfs geen verzendkosten. Daarbij ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

 

Verschillende soorten silhouet geboortekaartjes

In de categorie silhoeut geboortekaartjes staan vele soorten hippe, lieve en klassieke geboortekaarten met prentjes. Deze silhouet kaarten kan je helemaal zelf bewerken en ook omkleuren. 

Kom je er niet uit met het maken van je silhouet geboortekaartje? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: