LOVZ > Geboortekaartje met silhouet – geboortekaartjes zelf maken

De leukste silhouet geboortekaartjes

Een geboortekaartje met silhouet is razend populair! Kies jouw favoriete kaart en bewerk het tot het geboortekaartje dat jij wilt. En wil je een andere kleur? Dan kan dat ook. Kijk nu snel welk kaartje jij het mooiste vindt voor jullie kindje!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stoer of schattig, dubbele geboortekaartjes met silhouet

Ben je zwanger en op zoek naar het leukste geboortekaartje? Dan kijk je natuurlijk hier bij LOVZ. Wij hebben voor jou een prachtige collectie van heel veel dubbele geboortekaartjes met silhouetten in diverse stijlen. Van kaarten met een silhouet in een stoere look tot lieflijke geboortekaartjes met een schattige prent. In elke stijl en voor elke smaak hebben we wel kaartjes. En heb je vragen bij het opmaken ervan? Kijk dan eens hier of stel ze ons, we helpen je graag!

Zo maak je zelf jouw geboortekaartje met silhouet

Van al deze kaartjes kun je heel gemakkelijk jouw eigen zelfgemaakte geboortekaartje met silhouet maken. Gewoon hier online. Klik eerst op jouw favoriete ontwerp en daarna op ‘maak deze kaart’ om het ontwerp naar wens aan te passen. Bevalt het ontwerp je? Sla het dan op onder jouw eigen account totdat jouw kindje geboren is. Daarna vul je de laatste gegevens in en kun je de kaartjes bestellen.

Check, check, dubbelcheck

Natuurlijk verstuur je niet zomaar een geboortekaartje. Daarom kun je ze bij ons altijd controleren via een proefdruk. Dit is een kaart die gelijk is aan het definitieve kaartje maar dan in als enkel stuk. Voor maar € 1,00 bestel je zo’n proefdruk en kun je het kaartje beoordelen. Daarbij ontvang je ook de verschillende papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om ook daaruit een keuze te kunnen maken.

Een bijzonder geboortekaartje met silhouet

Maak het zelfgemaakte geboortekaartje nog unieker door er een cadeautje van te maken! Je kunt kiezen voor mooie, bijzondere en lieve sluitzegels voor op de envelop of je versiert de envelop met een afdruk van een bijpassende stempel. En natuurlijk kies je voor een envelop in een kleur die past bij het geboortekaartje. Je hebt daarvoor bij LOVZ voldoende keus met enveloppen in meer dan 20 kleuren.

Zelf een geboortekaartje maken – handige tips

Maak jij zelf het geboortekaartje met silhouet? Dan hebben we nog een paar handige tips voor je:

Bestel een proefdruk van het geboortekaartje: Met een proefdruk van het geboortekaartje controleer je het kaartje vooraf. Deze proefdruk is het echte geboortekaartje en versturen we naar jou voor maar €1,00, inclusief verzendkosten. Daarbij krijg je ook een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om uit te kunnen kiezen.

Bewaar het geboortekaartje online: Al voordat de baby geboren is, heb jij het geboortekaartje zelf gemaakt. Is het ontwerp helemaal naar jouw zin? Bewaar het dan in jouw account onder ‘collectie’. Zodra jouw zoon of dochter er eenmaal is, kun je meteen de laatste gegevens toevoegen en de geboortekaartjes zo bestellen.

Geboortekaartje met foto: Wil je een foto op het geboortekaartje? Probeer dit dan vooraf met een andere foto. Dan heb je een indruk van het uiteindelijke resultaat. Bestel vervolgens van de definitief opgemaakte kaart nog wel een proefdruk zodat je zeker weet dat de fotokwaliteit goed genoeg is voor de geboortekaartjes.

Direct versturen of zelf versturen: Wil jij zelf de kaartjes nog leuk pimpen met een sluitzegel of stempel? Of een persoonlijke boodschap erbij schrijven? Dan bestel je de geboortekaartjes en versturen we die naar jou. Heb je helemaal geen zin in extra gedoe gedurende de kraamtijd? Dan laat je de geboortekaartjes door ons versturen. Selecteer dan bij jouw bestelling de optie ‘Direct verzenden’. Wij laten de geboortekaartjes dan vanaf de drukker versturen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: