home > Rouwkaarten > Rouwkaarten baby

Rouwkaarten voor baby's zelf maken

Hier vind je rouwkaarten voor een baby! Een unieke persoonlijke babyrouwkaart levert een mooie bijdrage aan het rouwproces. Wij hebben in onze collectie verschillende soorten stijlen baby rouwkaartjes die in z’n geheel aan te passen zijn! Allemaal even lief... Mooie eigentijdse kaarten die je online zelf maakt en ook kan opslaan in je account! Zo kan je altijd bij je kaart en dat geeft een geruststellend gevoel! Voor vragen en hulp (voor bv het plaatsen van en foto) is ons serviceteam bereikbaar via mail en telefoon. Onze babyrouwkaarten worden als spoed gedrukt en snel geleverd als pakketpost.

 

Ook is het mogelijk om een echte proefdruk te bestellen voor 1 euro! Je ontvangt bij je proefdruk een setje van 5 papiersoorten voor de rouwkaart en 18 kleuren voor je envelop. Zo weet je precies hoe het ontwerp van jouw unieke baby rouwkaart eruit komt te zien!

 

Waarom lovz.nl voor je rouwkaarten? * Mooie collectie baby rouwkaarten * Eenvoudig zelf online ontwerpen * Goede kwaliteit * Persoonlijk advies * Kies uit 5 papiersoorten en 18 enveloppen * 99% aanbeveling door onze klanten! * Op werkdagen vóór 18 uur besteld is de volgende dag in huis * Op zondag vóór 15 uur besteld is maandag in huis *

 

Elke serie bestaat uit twee rouwkaarten in verschillende formaten, een bidprentje en een bedankkaart. Alle kaarten zijn in elk formaat verkrijgbaar, neem contact met ons op.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: