LOVZ > Watercolor en Flowers trouwkaarten, aquarel print – zelf maken

Watercolor & Flowers trouwkaarten zelf te maken bij LOVZ

Echt opvallen doe je met een trouwkaart die je zelf maakt. En dat kan bij LOVZ. Zoals deze watercolor trouwkaarten met fijne details en veel prints, dessins en thema’s zoals de verfijnde bloemen en takjes. Kies, ontwerp, check en laat ze printen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Supermooie trouwkaarten met zachte dessins

Ben je op zoek naar een trouwkaart die helemaal bij jullie past en houden jullie niet van stoer of strak? Dan zijn deze watercolor trouwkaarten echt iets voor jullie! Met penseelbrushes zijn allerlei zachte aquarel-dessins in groen, zachtroze of blauw gemaakt. En daarop vind je tal van verschillende printjes, afbeeldingen en elementen. En wil je het ene ontwerp combineren met dat printje van die andere kaart? Dan kan dat natuurlijk. Zo maak je gemakkelijk zelf jullie trouwkaart helemaal naar jullie smaak!

Gemakkelijk aan te passen

Wil je wel een trouwkaartje met een aquarel design zoals je hier ziet, maar moet het toch net even anders? Dan pas je het gewoon aan! Elk kaartje kan helemaal naar jullie smaak worden aangepast in onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. En kom je er zelf niet uit? Kijk dan hier of vraag het ons en we helpen je graag.

Zo maak je het trouwkaartje in aquarel zelf

Heb je jullie favoriete trouwkaart in aquarel gevonden? Selecteer deze dan door erop te klikken en klik daarna op ‘maak deze kaart’ om het ontwerp naar wens aan te passen. Bevalt de door jullie ontworpen trouwkaart? Sla het dan op onder jouw account totdat de belangrijkste details zoals datum, tijd en locatie vastgelegd zijn. Je hoeft dan alleen nog die laatste gegevens in te vullen en je kunt de kaartjes bestellen.

Maak de trouwkaart extra bijzonder

De mooie trouwkaart met watercolor maak je nog extra bijzonder door het te versturen in een bijpassend gekleurde envelop waar je ook een leuke sluitzegel op plakt. Zowel in enveloppen als bij de sluitzegels hebben we veel keuze zodat je altijd iets vindt dat past bij jullie ontwerp.

Zelf een trouwkaart maken – handige tips

Maak gemakkelijk zelf de trouwkaart in watercolor met deze handige tips:

Bestel een proefdruk: Controleer vooraf de trouwkaart met een proefdruk. Deze proefdruk is de echte trouwkaart en ontvang je al voor €1,00, inclusief verzendkosten. We sturen je dan ook een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om uit te kunnen kiezen.

Trouwkaart met foto: Ook op een trouwkaartje in aquarel kun je een eigen foto plaatsen. Check wel vooraf of dit mooi wordt door een proefdruk te bestellen. Je kunt daarmee de fotokwaliteit beoordelen voordat je iedereen de trouwkaart stuurt.

Alle kaarten in dezelfde stijl: Wil je zowel de Save the Date-kaart, trouwkaart, menukaart en het bedankkaartje in watercolor? Dan ontwerp je ze allemaal gewoon hier bij LOVZ! Lukt het je niet om een van die kaartjes in de gewenste opmaak op onze site te vinden? Vraag het dan aan ons. We veranderen gratis het ontwerp van een van de andere kaarten zodat je de juiste kaart ook in jullie ontwerp kunt versturen.

Direct versturen of zelf versturen: Wil jij de trouwkaarten als ze eenmaal definitief zijn, direct versturen? Dan laat je ons de verzending ervan regelen. Je selecteert daarvoor bij jouw bestelling de optie ‘Direct verzenden’ en wij laten de trouwkaarten direct vanaf de drukker versturen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: