LOVZ > Geboortekaartje in aquarel – zelf watercolor geboortekaartjes maken

Geboortekaartje in aquarel

Wil je een lief geboortekaartje in aquarel? Kies dan een van deze watercolor geboortekaartjes. Zowel voor jongens als meisjes zijn er veel verschillende kaarten en je kunt ze allemaal bewerkten tot jouw favoriete geboortekaartje.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Superlieve geboortekaartjes met zachte dessins

Ben je op zoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jou past en houd je niet van stoer of strak? Dan zijn deze geboortekaartjes in aquarel echt wat voor jou! Met zachte dessins in onder meer roze, rood, blauw of groen en met sterretjes, maantjes, abstracte vormen en veel andere leuke printjes is er altijd wel iets dat jou zal aanspreken.

Maak gemakkelijk zelf het geboortekaartje van jouw keuze

Wil je wel een geboortekaartje in dat mooie watercolor maar toch niet helemaal zoals je in onze collectie ziet? Dan pas je het gewoon aan! Elk kaartje kan helemaal naar jouw smaak worden aangepast in onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. En kom je er zelf niet uit? Kijk dan hier of vraag het ons en we helpen je graag.

Zo maak je het geboortekaartje in aquarel zelf

Heb je jouw favoriete geboortekaartje in aquarel gevonden? Selecteer deze dan door erop te klikken en klik daarna op ‘maak deze kaart’ om het ontwerp naar wens aan te passen. Bevalt het geboortekaartje dat jij ontworpen hebt je? Sla het dan op onder jouw account totdat jouw kindje geboren is. Je hoeft dan alleen nog de laatste gegevens in te vullen en je kunt de kaartjes bestellen.

Maak jouw geboortekaartje extra bijzonder

Het mooie geboortekaartje met watercolor maak je nog extra bijzonder door het te versturen alsof het cadeautjes zijn! Kies bijvoorbeeld voor een bijpassende sluitzegel voor de envelop of versier de envelop met leuk washitape. Qua kleur kies je natuurlijk voor een envelop die perfect past bij het geboortekaartje.

Zelf een geboortekaartje maken – handige tips

Maak gemakkelijk zelf het geboortekaartje in aquarel met deze handige tips: Bestel een proefdruk van het geboortekaartje: Controleer vooraf het geboortekaartje met een proefdruk. Deze proefdruk is het echte geboortekaartje en versturen we al voor maar €1,00, inclusief verzendkosten. Je ontvangt dan ook een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om uit te kunnen kiezen.

Bewaar het geboortekaartje online: Al voordat de baby geboren is, heb jij het geboortekaartje zelf gemaakt. Heb je eenmaal een ontwerp dat jou aanspreekt, dan bewaar je dat gemakkelijk online. Dit kan in jouw account onder ‘collectie’. Is de baby eenmaal geboren, dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens toe te voegen alvorens je de geboortekaartjes bestelt.

Geboortekaartje met foto: Ook op een geboortekaartje in aquarel kun je een eigen foto plaatsen. Bekijk of dit mooi staat door vooraf een andere foto erin te plaatsen, dit geeft je een indruk van het uiteindelijke resultaat. Vervolgens bestel je van de uiteindelijke kaart met de echte foto nog wel een proefdruk, dan weet je zeker dat de fotokwaliteit goed genoeg is voor de geboortekaartjes.

Direct versturen of zelf versturen: Wil jij de geboortekaartjes nog een extra persoonlijke touch geven? Dan laat je ze naar jou versturen. Heb je helemaal geen zin of tijd daarvoor in jouw kraamtijd? Dan laat je ons de verzending van de geboortekaartjes regelen. In dat geval selecteer je bij jouw bestelling de optie ‘Direct verzenden’ en wij laten de geboortekaartjes direct vanaf de drukker versturen.  

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: