LOVZ > DIY labels geboortekaartjes

Labeltjes zelf maken

Er is steeds meer vraag naar DIY labels. Losse labeltjes die je zelf kan maken en aan je geboortekaartje kan bevestingen! Met tekst, hartjes, sterretjes maar ook foto's als een fotostrip! Het geboortekaartje krijgt zo een extra feestelijke uitstraling! Staan de elementjes van het ontwerp van je geboortekaartje er niet tussen? Dan kan je het zelf maken door gebruik te maken van de LOVZ beeldbank! Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op en wij plaatsen (kosteloos) het ontwerp in jouw account!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hoe werkt het!

1. Maak je favourite DIY labeltje en bestel! Je ziet aan de stippellijn of vlak verdeling hoeveel kaartjes je nodig hebt!
2. Je kan thuis de labeltjes zelf knippen/snijden op de stippellijntjes.
3. Vervolgens maak je er een perforatie gaatje in en haal je er een leuk passend touwtje doorheen. (de touwtjes zijn volop te verkrijgen in de bekende winkels! met bv. zwart, wit, goud... 
4. Of je kiest voor een fotostrip, dan kan je deze beter samenbinden met het geboortekaartje.
5. Je kaartje is klaar en is vast héél mooi geworden!

 

Inspiratie van DIY labeltjes en fotostrips

Op onze LOVZ Instragram pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe geboortekaartjes! Daar vind je ook leuke ideetjes hoe je je geboortekaart kunt presenteren met o.a. teksten, fotostrips en DIY labeltjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: