Foliedruk kaarten

Hoe pas je folie toe op je kaart?

  1. 1. Kies een kaart uit onze speciale collecties met foliedruk.
  2. 2. De highlights van het kaartje hebben we beschikbaar gemaakt voor foliedruk.
  3. 3. Via het kleurpalet kan je geselecteerde elementen omkleuren naar de gewenste foliekleur (goud, zilver of koper). Je kunt folie elementen ook een reguliere kleur geven, dan wordt er geen foliedruk toegepast.
  4. 4. Je kunt folie toepassen op de geselecteerde items van het ontwerp.

Wil je andere elementen in het ontwerp met foliedruk? Stuur ons een berichtje en wij passen het voor je aan.

Proefdruk

De eerste proefdruk met echt goudfolie, koperfolie of zilverfolie van jullie eigen ontwerp kost € 2,50. Na het ontwerpen van de kaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren. Als je meerdere proefdrukken wilt van verschillende folies kan je een kopie maken van het kaartje en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kan beide kaartjes in een keer bestellen. De eerste proefdruk is € 2,50, de proefdrukken daarna kosten € 4,95. We hanteren op de eindorder een staffelkorting.

Papiersoorten

We hebben één speciaal geselecteerd papiersoort voor foliedruk. Coated karton: gladde en stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden, 300 gram.

Enveloppen

We hebben verschillende kleuren enveloppen, deze worden in het proefsetje meegestuurd. Enveloppen kun je gemakkelijk via onze website bestellen. Als je enveloppen vooraf bestelt kunnen ze vooraf geschreven worden, dat scheelt weer!

Prijzen

De minimale oplage is 20 stuks (uitgezonderd voor een proefdruk).
Let op: selecteer bij categorie geboortekaartjes-folie voor de juiste prijs.