home > Kerstkaarten

De leukste kerstkaarten van 2017

De kerstdagen komen eraan! En je bent opzoek naar die mooie kerstkaart die jezelf kan bewerken! LOVZ heeft super leuke en hippe kerstkaarten in verschillende stijlen. Met o.a. achtergronden van hout en krijtbord print of toch liever watercolor en marmer? Succes met het opmaken van je kerstkaart en mocht je vragen hebben mail ons dan even!

De enveloppen dien je los erbij te bestellen!

In de categorie kerstkaarten staan vele soorten kerstkaarten voor pariculieren en bedrijven. Stoere, hippe, unieke kerstkaarten met hout print, kraft look, krijtbord printen en ruimte voor een eigen foto. Alle kerstkaarten kun je zelf online bewerken. Veel elementen staan los op de kaarten. Kies eerst je favoriete kerstkkaart design en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

Maak van je kerstkaart een kadootje 

Bestel mooie sluitzegels
Koop vrolijk plakband (zogenaamde washitape) om je envelop te versieren.
Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
Kies een bijzondere 
envelopkleur, bijvoordbeeld goud, zilver of kraft
Maak je eigen 
postzegel
Schrijf de envelop zo mooi mogelijk, bijvoorbeeld met een handlettering look

Kerstkaartjes maken tips.

- Proefdruk kerstkaart: Om zeker te weten dat de kerstkaarten helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je kerstkaart ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen.

- Bewaren kerstkaarten: Ontwerp je kaartje en bewaar je favoriete ontwerp(en) in je eigen collectie. Bij de deflinitieve bestelling staat alles klaar in je account en bestel je eenvoudig je kerstkaarten online!

- Bedrijfs logo op kerstkaart: Maak je eigen bedrijfs kerstkaart met logo. Upload eenvoudig je eigen logo in de kaartentool. Als je daarbij hulp nodig hebt mail ons dan even. Wij staan voor je klaar!

- Kerstkaart met foto: Steeds meer mensen kiezen ervoor om met kerst en nieuwjaar een kaart te versturen met een eigen foto. Zo word je kerstkaart nog leuker en persoonlijker! Zet je familie voor de camera met een kerstmuts op en verstuur een berg unieke kerstkaarten!

- Versturen: Je unieke kerstkaarten vanaf 21 stuks word naar één adres verstuurd als pakketpost. Zo kan je ze thuis nog persoonlijker maken en versturen! Een kleine oplage wordt per reguliere post naar 1 adres verstuurd! Post.nl heeft het drukker deze tijd van het jaar. Het zou kunnen dat je kerstkaarten later bezorgd worden. Dus bestel ze op tijd!

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: