LOVZ > Over Lovz

Over Lovz

Ook graag een origineel kaartje? En het liefst je eigen ideeën erin verwerken?

Een leuke basis naar een goed ontwerp. Als grafisch ontwerper met
Maakt dit allemaal mogelijk en ik met mijn grafische achtergrond weet hier goed mee om te gaan. Met als resultaat veel kaartjes met elementen die je eindeloos kan combineren. Allemaal van goede kwaliteit, dus kwaliteit is gewaarborgt.
Onze basiscollectie is makkelijk zelf op te maken en te bestellen. Direct vanuit je luie stoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag! En wil je iets speciaals of enkele ontwerpen samenvoegen? Dan kan dat natuurlijk. Dan wordt je kaart speciaal voor jou aangepast. We denken met jullie mee, vertalen jullie wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat jullie prachtige kaartjes ontvangen. We staan voor onze kleuren en kwaliteit en leveren graag een topproduct met goede service!

Met onze uitgebreide collectie van 14 collecties vind je zeker iets naar wens. En heb je toch wat anders in gedachten? Bel of mail ons dan. Ideeën genoeg!

We horen graag van je!

Lisette Everaars

Mijn naam is Lisette Everaars. Vanuit mijn passie voor grafische vormgeving ben ik in 2010 gestart met POOZ. Ik ben begonnen met het ontwerpen van wenskaarten bij een grote online kaartenwinkel. Toen ik zag dat mijn ontwerpen in de smaak vielen ben ik mijn collecties gaan uitbreiden naar o.a. geboortekaartjes en trouwkaarten. In 2013 werd mijn droom om als zelfstandige werkgelijkheid en bekroont met een webwinkel waarin zoveel je vrijheid hebt  als klant.
Niets vind ik leuker dan het ontwerpen van een origineel geboortekaartje of trouwkaart, de één lief, de ander stoer, lekker uitbundig en nét over de top (heerlijk!) of juist met een knipoog naar klassiek.
De geboorte van je kindje wil je natuurlijk op een speciale manier aankondigen. Als je bij POOZ geboortekaartjes precies ‘jouw' kaartje kunt vinden, dan is mijn ‘missie' geslaagd. Bovendien luister ik goed naar jouw speciale wensen voor wat betreft eventuele aanpassingen en ben ik pas tevreden als jij dat ook bent. 
Zit het kaartje van je dromen er nog niet bij, neem dan gerust contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden voor een kaartje op maat.
 
Ik wens je een mooie zwangerschap, geniet ervan!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: