home > Trouwkaarten

Zelf je trouwkaarten maken!

Onze prachtige collectie trouwkaarten
in verschillende stijlen

Onze unieke collectie trouwkaarten

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! En nu zijn jullie opzoek naar een trouwkaart die bij jullie past! Je vindt hier mooie trouwkaarten in verschillende stijlen. Deze zijn allemaal eenvoudig aan te passen in onze ontwerp-tool. De meeste elementen zijn los, dus je kan creatief aan de slag met jullie eigen kaart. Mochten jullie vragen hebben mail ons dan gerust. Veel succes met het opmaken van jullie trouwkaart!

Zelf online jouw trouwkaart maken

In de categorie trouwkaarten staan vele kaartjes. Stoere, hippe, trendy, unieke en geboortekaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle trouwkaartjes kun je zelf online bewerken. Veel elementen staan los op de babykaartjes. Voor specifieke wensen bekijk dan de andere trouwkaartjes categorieën. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!
 

Tips bij het maken van trouwkaarten

Kies en bewerk je favoriete trouwkaart en sla het ontwerp op in je eigen collectie. Zijn de trouwdatum en trouw- feestlocatie definitief? Pas dan in je eigen collectie de trouwkaart aan met de definitieve informatie en bestel je trouwkaarten.

Om zeker te weten dat je trouwkaart helemaal naar wens is, adviseren we je een proefdruk van je trouwkaart te bestellen. Een échte proefdruk kost maar € 1,- inclusief verzendkosten. Daarbij ontvang je ook een set papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

Zorg altijd voor vermelding van de 4 w’s op je trouwkaart.

Wie gaan er trouwen
Wanneer? Wanneer vindt de bruiloft plaats
Waar? Waar vindt de bruiloft plaats
Wat? Waarvoor is de gast uitgenodigd

Trouwkaartenvoor jullie mooiste dag maken!

Onze trouwkaarten zijn in verschillende kleuren om te bouwen en te stylen. Jullie kunnen kiezen uit vele designs zoals trouwkaarten met hartjes, sterren, bloemen, ringen, hout print, kraft look, schoolbord krijt print en huwelijkskaarten waar je een eigen foto in kan plaatsen. Veel plezier met het maken van jullie trouwkaart.

*voor 18:00 uur besteld en morgen in huis is geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten op werkdagen (pakketpost). Overige bestellingen en proefdrukken drukken en versturen wij de volgende werkdag (brievenbuspost).