home > Corona update

Corona update

Hierbij geven we jullie graag een update over onze shop in deze lastige periode.

  • Onze drukkerij is gewoon open en we volgen hier strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving.
     
  • PostNL draait, maar er zijn wel vertragingen! Hun personeel is deels ziek, een aantal postNL locaties zijn gesloten en er worden meer pakketjes besteld uit online winkels die ook bezorgd moeten worden. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat de kaartjes op tijd geleverd worden. Lees hier meer informatie over de reguliere levertijden. PostNL:  https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus
     
  • Heb je al trouwkaarten / feestuitnodigingen / kraamborrelkaartjes besteld, maar kan dit niet doorgaan? Wat balen! Neem contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij bieden een coulancekorting van 20% aan op je nieuwe bestelling. Alleen als de oplage groter of gelijk is.
     
  • We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over hebt. Onze klantenservice is van 09.00 uur tot 21.00 uur te bereiken via 085-7430768 en je kunt ons altijd mailen op serviceteam@lovz.nl.

We wensen jullie veel gezondheid toe en hopelijk zorgt deze periode ook voor meer verbondenheid.

 

Laatst bijgewerkt op 27 maart 12:58 uur.