LOVZ > DIY labels aan jullie trouwkaart zelf maken bij lovz

Kleine kaartjes aan trouwkaart

Er is steeds meer vraag naar DIY labels. Losse labeltjes die je zelf kan maken en aan je trouwkaart kan bevestingen! Met tekst, hartjes, kraft look afbeeldigen maar ook foto's als een fotostrip! Jullie trouwkaart krijgt zo een extra feestelijke uitstraling! Staan de elementen van het ontwerp van jullie trouwkaart er niet tussen? Dan kan je het zelf maken door gebruik te maken van de LOVZ beeldbank in onze editor! Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op en wij plaatsen (kosteloos) het ontwerp in jouw account!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hoe werkt het!

1. Maak je favourite DIY labeltje / hangtag en bestel! Je ziet aan de stippellijn of vlak verdeling hoeveel kaartjes je nodig hebt!
2. Je kan thuis de labeltjes zelf knippen/snijden op de stippellijntjes.
3. Vervolgens maak je er een perforatie gaatje in en haal je er een leuk passend touwtje doorheen. (de touwtjes zijn volop te verkrijgen in de bekende winkels! met bv. zwart, wit, goud... 
4. Of je kiest voor een fotostrip, dan kan je deze samenbinden met het geboortekaartje.
5. Je kaartje is klaar en ist vast héél mooi geworden!

 

Inspiratie van DIY labeltjes en fotostrips

Op onze LOVZ Instragram pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe trouwkaarten! Daar vind je ook leuke ideetjes hoe je je trouwkaart kunt presenteren met o.a. teksten, fotostrips en DIY labeltjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: