LOVZ > Chique trouwkaarten, klassieke trouwkaarten – zelf maken

Chique, klassieke trouwkaarten maak je zelf bij LOVZ

Wordt jullie bruiloft chique en klassiek? Dan wil je natuurlijk een trouwkaart die daarbij past. Maak die zelf met een van de vele stijlvolle trouwkaarten uit onze collectie. Allemaal gemakkelijk naar wens aan te passen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Klassieke trouwkaarten in talloze versies

Wil jij graag een klassieke trouwkaart versturen als de aankondiging van jullie huwelijk? Kies dan uit deze collectie trouwkaarten het kaartje van jullie keuze! Met de vele chique en klassieke kaarten is het aanbod heel ruim. En wil je de trouwkaart toch nog wat aanpassen? Dan is dat geen probleem. Je kunt namelijk elke trouwkaart zelf opmaken en aanpassen naar jullie wensen. Zo heb je in de ontwerptool de keus uit onder meer andere patronen, printjes of andere afbeeldingen. En heb je daar hulp bij nodig, check dan de online uitleg of mail ons voor hulp.

Het mooiste klassieke trouwkaartje maak je zelf

Heb je een van deze klassieke trouwkaarten gekozen? Maak er dan jullie unieke versie van door jullie favoriet te selecteren en vervolgens te klikken op ‘maak deze kaart’. Het ontwerp is dan naar wens aan te passen. Is dat ontwerp klaar, sla je het onder jouw account op totdat alle details van het huwelijk definitief zijn. Je hoeft dan alleen nog de laatste gegevens in te vullen en je kunt de zelfgemaakte klassieke trouwkaarten direct bestellen.

Een chique trouwkaart met een extra twist

De chique trouwkaart is van zichzelf al uiterst stijlvol maar wil je ze een extra twist geven, dan verstuur je ze natuurlijk in een mooie, bijpassende envelop. Hier bij LOVZ heb je de keuze uit maar liefst meer dan 20 gekleurde enveloppen zodat er altijd een bij zit die past bij jullie stijl. En wil je de verzending extra speciaal maken? Sluit de envelop dan met zo’n mooie sluitzegel voor die subtiele touch.

Zelf een trouwkaart maken – handige tips

Klassieke trouwkaarten kun je heel gemakkelijk zelf maken met de ontwerptool van LOVZ en deze handige tips:

Bestel een proefdruk van de trouwkaart: Controleer vooraf middels een proefdruk de trouwkaart. Deze proefdruk is het echte kaartje en bestel je voor €1,00, inclusief verzendkosten. Daarbij ontvang je ook een setje papiersoorten en de kleuren van de enveloppen om uit te kunnen kiezen.

Bewaar de trouwkaart online: Ontwerp de trouwkaart alvast en bewaar het ontwerp in de online collectie. Zodra alles definitief geregeld is, maak je het kaartje af door de juiste gegevens in te vullen. Vervolgens kun je de trouwkaart gemakkelijk online bestellen.

Alle kaarten in dezelfde stijl: Een Save the Date-kaart, trouwkaart, menukaart en bedankkaart; het hoort er allemaal bij. Hoe leuk is het dan als je deze allemaal in die mooie, chique look kunt ontwerpen die past bij jullie bruiloft? Hier bij LOVZ kan dat altijd en als je een van die kaartjes niet in de gewenste opmaak vindt, vraag het dan aan ons. We veranderen het kaartje graag zodat het wel in de juiste stijl opgemaakt kan worden.

Trouwkaart met foto: Wil je jullie klassieke trouwkaart voorzien van een eigen foto? Kies dan een mooie foto die gemaakt is van jullie beiden, bijvoorbeeld tijdens een pre-wedding fotoshoot. Deze foto plaats je gemakkelijk zelf in het ontwerp van de trouwkaart. De kwaliteit van de foto kun je vervolgens controleren via een proefdruk.

Direct versturen of zelf versturen: Je kunt ervoor kiezen om de trouwkaarten direct door ons te laten versturen. In dat geval selecteer je bij jouw bestelling ‘Direct verzenden’ en de trouwkaarten gaan vanaf de drukker rechtstreeks naar de post.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: